Privatlivspolitik for
Foreningen for Natur, Miljø og Plan i Faxe Kommune

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Foreningen for Natur, Miljø og Plan i Faxe Kommune (FNMP) indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger i forbindelse med vores hjemmeside og andre aktiviteter.

Indsamling af personlige oplysninger
Vi kan indsamle personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller benytter vores kontaktformular. De personlige oplysninger, vi kan indsamle, omfatter navn, e-mailadresse og eventuelle yderligere oplysninger, du frivilligt giver os.

Brug af personlige oplysninger
Vi bruger de personlige oplysninger, vi indsamler, til at kommunikere med dig om vores arbejde, vores nyhedsbreve og andre aktiviteter, du har tilmeldt dig. Vi kan også bruge dine oplysninger til at besvare dine spørgsmål og til at forbedre vores hjemmeside og vores kommunikation med vores medlemmer og interessenter.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, tab, misbrug, ændring eller destruktion.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter uden din tilladelse, medmindre det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning eller i forbindelse med vores samarbejde med eksterne partnere, der arbejder på vegne af vores forening.

Dine rettigheder
Du har ret til at få adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, og til at anmode om, at vi retter eventuelle unøjagtigheder i dine oplysninger. Du har også ret til at anmode om, at vi sletter dine oplysninger eller begrænser vores behandling af dem.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder eller har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på info@fnmp.dk

Ændringer i denne privatlivspolitik
Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden. Hvis der foretages væsentlige ændringer i vores behandling af dine personlige oplysninger, vil vi underrette dig via e-mail eller på vores hjemmeside.